Residential House by Chu-Hsin Tsai

Chu-Hsin Tsai Creates The Sheathing The Sword Residential House

Chu-Hsin Tsai, the architect of the award winning work Residential House:Sheathing the Sword by Chu-Hsin Tsai says, The living room, in hidden and comfortable atmosphere, is the best place for hosting a banquet for guests. The wall is constructed by seemingly randomly- spliced stones but, in fact, such arrangements beautify the wall. The warmness of the woods balances the cold of the stones. The concentric stereoscopic ceiling performs the dome momentum in the hall and has harmonic conversations with a round dining table. The designer installs a piece of glass on the edge of wooden door, the design that makes the visions pass through between the public and private area without interruption. .

Residential House by Chu-Hsin Tsai Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=42705

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Mediator homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2019 Design Mediator - designmediator.com - All Articles